TRABZON / HAYRAT - Müslim Atalay Ortaokulu

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası´nı kutladık.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Öğretmen Kadromuzda büyük değişiklik yaşandı.

Haz

Hayrat İMKB YBO bahçesine kurulan şişme park ve konferans salonunda seyire sunulan  üç boyutlu sinama keyfiyle doyasıya eğlendiler.

May

2014-2015 Eğitim öğretim yılının 2. döeneminde yapılan Teog sınavında; birinci dönemde olduğu gibi yine zirvedeyiz. Başta emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm Müslim Atalay ailesini tebrik ederiz.

Nis

Olumsuz hava şartları nedeniyle bina içerisinde gerçekleştirdiğimiz kutlama programında öğrencilerimiz gönüllerince eğlenip vakit geçirdi.

Mrt

Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programı, konuşmalar, skeçler ve şiirler eşliğinde idrak edildi.

Mrt

Okulumuzun İngilizce öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcılığı görevini yürüten şeker iinsan Murat Çakır ATALAR mesai arkadaşlarının sürpriz doğum günü pastası ile duygu dolu dakikalar yaşadı.

Mrt

İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerle etkinliklerle kutlandı.

Ock

2014-2015 Wğitim-Öğretim Yılı´nın 1.Dönemi 23 Ocak 2015 tarihibde öğrencilerin karnelerini almalarıyla sona erdi.

Ara

Okul müdürümüz Osman İŞÇİ´nin girişimiyle, hayırsever eğitim gönüllülerinin maddi desteğiyle okulumuzun demode bilgisayarları yenileriyle değişti. Hayırsever bağışcılarımıza tüm öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız

Ara

Yerli malı kullanımının artması, bilinçl tüketici ruhunu oluşturmak için okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmaya devam ediyor.

Kas

Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programa müdürümüz Osman İŞÇİ, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Müdürümüz yaptığı konuşmada: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verilmesi dolayısıyla ilan edilen 24 Kasım Öğretmenler Gününün bir başkasını daha bugün hep birlikte yaşıyoruz. Öğretmenlik mesleği çok kıymetli, fedakârlık isteyen, her zaman minnet ve şükran duyulan bir meslektir. Bu camianın mensubu olmaktan gurur duyuyorum. dedi. Kutlama programının bitiminde okulumuza emeği geçen öğretmenlerimizi konu alan sinevizyon gösteriminin izlendi.

Kas

Kasım 2014´te gerçekleştirilecek olan TEOG Sınavı öncesi okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerine yönelik bilgilendrime toplantıları gerçekleştirildi.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıldönümünde törenlerle anıldı.